Блогът на Мартин Осиковски

23 септември 2008

Мамин Гоце! "Обогатявал се" бил календарът...

Аз лично ще запомня вчерашния ден със следното:

1) Някаква си глътна езика и за малко да умре live (!) по Нова телевизия.

2) Елена Йончева пое по пътя на танцуваща звезда, пак live, по bTV. (Все още не успявам да разбера, кое собствено й е звездата на Йончева--това, че всеотдайно служи за параван на половинката си или това, че преди десетина години беше относително известна журналистка.)

3) Известен редактор на българска електронна медия (със сигурност по-известен от гореспоменатата Йончева) постъпи в болница с опасност за живота вследствие на жесток побой.

А пък когато вчера някаква студентка от Велико Търново попитала Гоце защо в България нямало "повече такива празници като вчерашния", той отговорил: 
Българският празничен календар се обогатява много активно и все по-аргументирано. Много важно е да умеем да изживяваме празниците си истински и в делниците да работим истински. В годините на прехода нещата си дойдоха на мястото.

1 коментар:

Анонимен каза...

ААААхахаха-агрх-ааа ама наистина ли това е казал! Хахаха, ще си глътна езика от смях! Аррргааааахаха аргументирано риш ли?! Ша умра. Знаех си, че като не гледам телевизия не се обогатявам - сега знам защооо ааахахахаха!