Блогът на Мартин Осиковски

29 ноември 2008

Student Zone от Глобул

Помислих си, че най-сетне и в България сме доживели някакво подобие на "хоум зона", когато прочетох това в сайта на Глобул. Прегледах внимателно условията:
Необходимо е само да сте абонат на GLOBUL и да ползвате абонаментна програма за частни лица. Фиксираният номер ви дава възможност да провеждате входящи и изходящи разговори, намирайки се на територия на Student Zone.
Днес скочих до един от офисите, за да активирам услугата, но... не ми било писано. Оказа се, че със "студентска книжка или карта за градски транспорт" трябва да доказвам, че съм студент.

Уважаеми от Глобул (пиари или каквото там се пада...), ще ви бъда благодарен, ако давате точно, пълно и коректно описание на предлаганите услуги. Също така, няма да е зле да си наемете един технически редактор за сайта. Системната погрешна употреба на пълен и кратък член наистина започва да дразни в някакъв момент. Напомня ми за ония мацки, дето преди години водеха нощните игри на Нова телевизия ("Искам да чуя ВЕРНИЯТ отговор!", "Дайте ми ВЕРНИЯТ отговор сега!", "Потърсете ме с ВЕРНИЯТ отговор на нашата загадка!" и т.н.).

Няма коментари: