Блогът на Мартин Осиковски

09 април 2009

Мис САЩ 2009: "Да покажем, че сме нация!" (?!)

Както вече е известно, една от претендентките за титлата Мис САЩ 2009 е българка. Г-ца Чуканова изглежда добре и съвсем искрено й пожелавам успех в надпреварата.

Колко мозък обаче е необходим, за да разбере човек, че Мис САЩ '09 не е най-подходящата трибуна, на които българите могат да разперят националната си мощ? Явно повече от това, което демонстрират авторите на следните коментари на Missuniverse.com:

by dusq

Наистина много красиво момиче,нека всички я подкрепим и докажем,че макар и малкда държава имаме хубави жени,Успех!!!
by blagog
Драги зрители,
ние сме направо чудесни-сутринта Average Rating-а й беше 2,96.В момента вота й върви към 4,25.
САМО ТАКА---НАПРЕД И НАГОРЕ!!!!
by virtualenbg
Красотата ще спаси света,е ние българите сме дали едни от най-красивите неща на света.
Лора е една от тях
Напред Лора,ти си номер 1
by frost
Eng: Go go go Laura for Bulgaria. For the other bulgarians i know it's bg but this is Miss USA, and we must scratch on english :)
BG: Давай Лора за България. За другите българи, аз знам, че тя е българка, но това е Мис САЩ и трябва да се пише на английски :)
by blagog
P.S.ТЯ СИ ЗАСЛУЖАВА! А И ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ПО-ХУБАВО ОТ НАШЕТО "ГАРДЖЕ" НЯМА! ТОГАВА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА...........НЕЯ!!!!
by blagog
Дами и Господа,мъже и жени,юноши и девойки и бъдещи тинейджъри,поне веднъж да помогнем на някой,като натиснем само някакви си 5 сини звезди.НАШЕТО МОМИЧЕ НЕ САМО Е РОДЕНО В СОФИЯ,АМИ СИ Е И БЪЛГАРКА!
Лаура/интересно име за далечната 86-та година/,бъди здрава и по стар български обичай ти желаем много КЪСМЕТ!!!!!!!!!!!
by pi4aga
She's great and I hope that she will win!
Тя е най-добрата. Дано тя да спечели. Ако тя спечели най-малкото ще се заговори за страната ни в САЩ повече, пък и нека поне веднъж да бъдем първи и в Америка с нещо.
by kople
Neveroqtno kolko edinni moje da sme Bulgarite v takiva kauzi ...
Samo ne moga da si obiasnq #%$#@ tolko godini upravlqvashtite iznesoha Bulgaria i #%$#@ nie samo gledame i se vuzmushtavame , tolko sme stupkani veche i tolko sme pretrupnali na mizeria i vse chakame neshtata da se opravia .... i si chakame i si chakme
Do koga ???
Naroda opredelq edna naciq kato cqlo , po tova koeto vijdam , nie sme edni mishki i vseki si igrae negovia niskobujeten film i ne mu puka !
Neka budem taka obedineni i da napravim neshto za nashata Bulgaria !
by BGbg
Нека сега бъдем заедно и да докажем , че можем да бъдем НАЦИЯ ! Успех , Лаура !!!!!
Същата история, разбира се, и с прословутите "нови седем чудеса на света": най-нашенското е най-хубаво, защото е най-нашенско; най-хубавото е най-нашенско, защото е най-хубаво. Омагьосан кръг на тъпа провинциалщина. 

България, както наскоро ми беше подсказано, наистина е един вид Попово на Европа. 

Но как тогава да бъдеш патриот, без да си идиот?

P.S.

by ilion

Поздрави от България София!!!
Нека бъдем горди че сме българи!
Нека всички в Щатите знаят кой е ДЖОН АТАНАСОВ!
Успех Лори Кирилова всички сме с теб ЦЯЛА 
БЪЛГАРИЯ!!
Нека всички разберат коя е и от къде е Лаура Кирилова Чуканов!!!!!!
Обичаме те!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

by pavlin

Българи да гласуваме за това Белоградчишките скали да станат едно от новите 7 чудеса на света.Нека бъдем единни и направим нещо добро за България!!!

http://www.new7wonders.com/nature/en/nominees/europe/c/BelogradchikRocks/

by ceco

Това е най-красивото момиче!!!!! Ако сме българи ще я подкрепим всички. Браво, ще гласуваме и ще се молим да спечелиш. Нека господ те пази и бди над теб . Цяла България гласува за теб и те подкрепя. Уникална си.

by molivko

защо не гласувате и за второто наше момиче? че като имала и белоруска кръв да не би да е само такава. а Джон Атанасов като не е чист българин нима се е отричал от българския си корен? подкрепете и Lacey Minchew защото и тя е хубаво момиче! и българче : )

by ipendarov

Добре правим едни окончателно пояснение за гласуването:
1. Трябва да имате регистрация: за целта ви трябва актуален e-mail регистрацията е много лесна и бърза.
2. Кликвате върху нашето момиче и над снимката виждате два вота :
Average Rating 3.9 - това е средния рейтинг от гласуването на всички потребители 
Rate this Member е полето което е за гласуване СЛЕД НЕГО ИМА 5 СИВИ ЗВЕЗДИ ОТИВАТЕ НА ПОСЛЕДНАТА И ТОГАВА КЛИКВАТЕ ЗА ДА ОТЧЕТЕ ВОТА ВИ! 
Това е всичко Успех!!!
И едно последно нещо няма ограничение за гласуване един и същи човек може да гласува няколко пъти обаче с различни регистрации, така че ако имате 5 e-mail-a можете да гласувате 5 пъти за нашето момиче!

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз лично не ги разбирам тия конкурси, особено в случаите когато изберат момиче, изглеждащо с 10 години по-дърто. На таз хубава мацка никога не бих й дала 22 години...