Блогът на Мартин Осиковски

15 февруари 2008

Пак успехи!

Медиите информират за пореден грандиозен успех в борбата срещу корупцията в България: при спец-акция на звеното за икономическа престъпност при IV РПУ в столицата е задържан лекар с подкуп от 60 (шестдесет) лева. Най-много ми допаднаха следните няколко коментара от форума в Медиапул:

alexany: Че Костов не е невинен това го знае всяко дете. Горките лекари докъде ги докараха. И преди и сега на мафията жертва са!

лекар: Костов е виновен, защото по негово време този лекар завърши медицина. Това е!

лекар: Костов е виновен и за този лекар, който ще заловят утре в Долно Церовене, защото е минал с влака покрай гарата, когато лекарят е бил в селската забавачка.

министър: Костов е виновен и за гафа с детските гадини, защото познава един от родителите, които са атакували сайта с особена жестокост. По Костовашки!

Румен: Огромен, невиждан успех в борбата с организираната престъпност. Всички, които са участвали в операцията да се наградят от Р.Петков с кортици и снимка пред знамето. Лекарят да се осъди на доживотен затвор, без право на помилмване. Веднага да докладваме в ЕС за постигнатия успех, дано ни пуснат пак парите.

Няма коментари: