Блогът на Мартин Осиковски

30 януари 2008

Нихат Кабил

Понеже в кретенокрацията лъжата е истина, а истината--лъжа, кретенократът е арогантен и много агресивен към тези, според които нито лъжата може да бъде истина, нито истината--лъжа. Например (копирам от Дневник тук):

В тази ситуация изпадна вчера арх. Георги Янев - човекът, който разобличи подкупни началници във фонд "Републиканска пътна инфраструктура". [...] архитектът получи ултиматум от земеделския министър Нихат Кабил до 5 февруари да подкрепи с доказателства твърдението си, че "корупцията в Министерството на земеделието и продоволствието е кошмарна" . В противен случай щяло да му се търси отговорност за "безпочвени обвинения" по думите на Кабил.

3 коментара:

Анонимен каза...

Топката е в главния прокурор - да се самосезира.

Архитекта изказа твърдение, че е преоформил собствеността върху земята, за да няма контакт със земеделското министерство, понеже там корупцията е още по-голяма.

Да се проверят подобните крайпътни строежи и, ако има още такива случаи - да се приеме, че архитекта е прав! На това основание да почне разследване на Кабил и подчинени.


Защо никой не се сети това да го поиска публично, вкл. и авторът на този блог?

Martin каза...

В отговор на въпроса от втория ти цветист коментар (непубликуван от гледна точка на езиковата хигиена): коментарите тук се модерират, а не се "цензурират", от автора. Провери значението на термина "цензура". Що се отнася до модерирането, избрал съм тази опция тъкмо заради неща като тези, които ми написа във втория си пост.

Анонимен каза...

Техническо: От този прозорец (именно този, дето го четеш в момента):
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8636352857344786175&postID=8863799079052424371&isPopup=true#form
не намирам начин да стигна до блога. Него обаче съм сейвнал! Може ли да се оправи, или на Гугъла му е кофти машинката за блогове?

Освен по памет да търся

гоце политика федерацията мотокрос


но би трябвало да има културен начин!